NY CAMP 2024 - EXTERN

Hey jij! Te gek dat jij je op gaat geven voor Nehemia Youth Camp 2024 dat plaatsvindt van 19-21 April 2024. Het belooft weer een super tof weekend te worden vol met FUN, toffe DIENSTEN, GOOD FOOD en heel veel plezier met ELKAAR. 

Het kamp start op vrijdagavond rond 19.30 en eindigt op zondagmiddag rond 14.00. Circa een week voor de start van het kamp ontvang je een informatie mail met de spullen die je mee moet nemen en andere belangrijke informatie.

Je kan je opgeven tot 19 maart 2024, daarna sluiten de aanmeldingen. Tot en met 28 februari 2024 kan jij je opgeven voor €69,-. Van 1 tot 19 maart wordt de prijs verhoogd naar €75,00.

Ga je voor het eerst mee? Kom je alleen en vind je dit spannend? Of heb je andere vragen over Nehemia Youth? Stuur dan een mailtje naar jeugd@nehemia.nl

Heb je praktische vragen over het kamp? Neem dan contact op met Sanne Bezemer (06-36592809 / sannebezemer@gmail.com).

Adresgegevens

Loading...

Persoonsgegevens

Met het invoeren van dit formulier ga je akkoord met de privacyverklaring van Nehemia Zwijndrecht. Je gegevens worden verwerkt in een online ledenadministratie. Nehemia Zwijndrecht heeft de verantwoordelijkheid goed om te gaan met persoonsgegevens die we krijgen van leden en gasten van de gemeente. Dat zouden we niet anders willen en dat zijn we ook verplicht volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze website en onze ledenadministratie zijn goed beveiligd. De ledenadministratie gaat discreet met de persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die in vertrouwen verstrekt zijn aan Nehemia Zwijndrecht, worden alleen intern gebruikt door personen waarvoor de gegevens van belang zijn om hun taak goed uit te kunnen voeren. We verstrekken geen gegevens aan externe partijen.